Preparati za mezoterapiju

INNOSEARCH INNO-TDS Vitamin Complex

Nadoknađuje vitamine deficijentne u koži i kosi. Usporava proces staranja, stvaranja strija i gubitka kose. Pored vitamina, sadrži minerale i aminokiseline.

Izvrstan biološki kompleks za tretman protiv starenja kože, za prevenciju bora, zatezanje opuštene kože i za hidrataciju kože. Ovaj koktel ima tako fantantistično dejstvo zbog svog bogatog, idealnog sastava ( viatamini, minerali, aminokiseline, nukleinske kiseline, koenzimi, hijaluronska kiselina i DMAE). Ove aktivne materije imaju sinergijsko dejstvo, i zajedno deluju kao moćan antioksidant, inhibišu oslobađanje slobodnih radikala, stimulišu sintezu proteina, intenziviraju jonsku i mikroocirkulaciju. Sve ovo vodi ka jakoj hidriranosti i stimuliše sintezu kolagena. Ovaj koktel poboljšava sve mehanizme koji dižu tonus, elastičnost i hidriranost kože.

NNOSEARCH INNO-TDS Hyaluronic Acid

Prolazi u kožu direktno joj dajući potporu i stimuliše biorevitalizaciju. Hijaluronska kiselina se preporučuje za tretiranje kože sa vidljivim znacima starenja, ona će restruktuirati oštećeni epidermis i hidriraće kožu.

Hijaluronska kiselina ima bitnu ulogu u sintezi mnogih ćelijskih komponenata, ima ulogu u stimulaciji fibroblasta da luče kolagen i elastin. Ona neutrališe oksidativni stres i slobodne radikale što je ključno u odbrani kože od starenja. Hijaluronska kiselina se preporučuje za tretiranje kože sa vidljivim znacima starenja, ona će restruktuirati oštećeni epidermis i hidriraće kožu. Takođe ona kontinuirano stimuliše obnavljanje ćelija i eliminiše duboke bore.

NNOSEARCH INNO-TDS Firming – Mezoterapijski koktel za zatezanje kože

Stimuliše produkciju kolagena, izaziva retrakciju kolagenih vlakana, daje efekat zatezanja.

Firming je kombinacija aktivnih materija koje stimulišu produkciju dermalnog kolagena, uzrokuje retrakciju kolagenih vlakana, koja daju kompaktan neopusten izgled kože. Smanjuje plitke bore prouzrokovane opuštanjem kože. Firming ima momentalni efekat zatezanja, pojačava tonus i elastitet kože.