Izbornik Zatvoriti

O nama

O nama

o nama srce

POLIKLINIKA Life IMPULS

U prijatnom ambijentu poliklinike Life IMPULS, obavljaju se pregledi pacijenata od strane odabranog tima lekara, specijalista i subspecijalista iz oblasti: pedijatrije, interne medicine, medicine rada, neurologije, psihijatrije, ultrazvučne i laboratorijske dijagnostike.

Profesionalnom primenom savremenih metoda dijagnostike i lečenja, poliklinika Life IMPULS je mesto, gde brigu o zdravlju Vas i Vaše porodice možete poveriti iskusnom stručnom timu.

Poliklinika je počela sa radom 09. marta 2015 godine.

Nastojimo da pružimo zdravstvene usluge vrhunskog kvaliteta, koje su potpuno prilagođene željama i potrebama pacijenta. Našim pacijentima želimo da omogućimo širok spektar usluga, tako da na jednom mestu mogu svi članovi porodice, od najmlađih do najstarijih, da reše svoje zdravstvene probleme.

Naša težnja je da pacijentu za najkraće vreme obezbedimo doktora eksperta za zdravstveni problem koji ga opterećuje. Briga za pacijenta je srž naših aktivnosti i ona mora biti kontinuirana, pa ne sme prestati ni u momentu kad pacijent napusti zdrastvenu ustanovu. Težićemo da u pacijentu dobijemo partnera u rešavanju njegovih problema.

Svakog radnog dana od 08-20 časova, kao i subotom i nedeljom od 8-20 časova, poliklinika Life IMPULS je otvorena, a naši stručni timovi spremni da pomognu u rešavanju Vaših zdravstvenih tegoba.

Za hitne ili vremenski neodložne preglede, postoji mogućnost zakazivanja pregleda i neradnim danima, subotom popodne, nedeljom i tokom praznika na telefon 066/82-000-60. Takodje, postoji mogućnost da Vas pedijatar i specijalista interne medicine u u toku dana pregleda i bez zakazivanja.