Preparati za biorevitalizaciju

RAZLIKA IZMEĐU KOKTELA ZA BIOREVITALIZACIJU I HIJALURONSKOG FILERA

Kokteli  za biorevitalizaciju  sadrže visoku koncentraciju  hijaluronske kiseline i  aminokiseline, vitamine,  minerale itd. Kolika god da je  koncentracija hijalurona u  koktelu taj hijaluron je  neumrežen! Preparate za  biorevitalizaciju koristimo na  celo lice i dobijamo efekat  duboke hidriranosti i  osveženosti, bolji nego kod primene klasičnog mezoterapijskog koktela sa nižom koncentracijom hijalurona.

Hijaluronski filer  podrazumeva umreženu hijaluronsku kiselinu čije se koncentracije takodje razlikuju u odnosu na regiju za koju su namenjeni i kreću se od 22-28mg/ml. Filerima popunjavamo, odnosno nadoknađujemo veći gubitak volumena u konkretnim regijama kao što su, podočnjaci, nazolabijalne bore, usne ili radimo korekciju  oblika kada radimo jagodice ili liniju vilice popularno “jaw line”.

RRS Long Lasting

Šta je RRS Long Lasting preparat?

Novi hibridni proizvod koji ima karakteristike i biorevitalizatora i hijaluronskog filera.Radi se o umreženoj hijaluronskoj kiselini koncentracije 7mg/ml .

EFEKTI RRS LONG LASTING PREPARATA

“Lola” kao proizvod, naziva se još i “Skin builder” i  koristi se za biorevitalizaciju lica i blago popunjvanje volumena celog lica, a ne samo jedne regije. Samim tim dobija se na svežini celog lica onda kada je potrebno nešto uraditi ,a nije vreme za upotrebu filera. Poboljšava elastičnost i postiže optimalnu hidrataciju kože koja popravlja celokupan izgled kože i remodeluje je.

KOLIKO TRAJE RRS LONG LASTING PROCEDURA?

Važno  je naglasiti da je aplikacija potpuno individualna tj., u dogovoru sa lekarom, definiše se broj tačaka u kojima se aplikuje preparat, za maksimalne rezultate. Za lice je potrebno do 7 tačaka po strani lica, samim tim procedura je jako komforna jer nema puno uboda i traje svega 10-ak minuta.

Pored lica mogu se tretirati i vrat, dekolte i šake. Te regije se rade kanila tehnikom i procedura takođe traje do 10 minuta po regiji.

RRS® Hyalift® 75 PROactive

Smesa peptida i aminokiselina pruža hidrirajući i antioksidantni rezultat, a istovremeno pojačava efekat popunjavanja bora hijaluronskom kiselinom pružajući potporu intercelularnom matriksu kože, što rezultira strukturnom reparacijom kože u svim slojevima i eliminaciju nastalih oštećenja i različitog stepena istanjenja – atrofije kože.

Hyalift 75  skinbooster  stimuliše ćelije kože  aktiviranjem njihovog  metabolizma, stimuliše  fibroblaste, koji povećavaju  svoju produkciju kolagena i  hijalurona i vrši hidrataciju i  restruktuiranje kože (molekul  hijalurona je sposoban da na svojoj površini veže do 500 molekula vode, što doprinosi održavanju optimalne hidratacije kože).

Ovom procedurom se vraćaju:

 • tonus,
 • svežina i
 • jedrina kože,
 • eliminišu fine bore i
 • popravljaju sva oštećenja, i vidljiva i strukturna, koja nastaju kao posledica sunčanja ili protoka godina (koji dovode do atrofije kože i pojave sitnih bora na celoj površini lica, vrata, dekoltea ili šaka).

Ovo je metoda biološke stimulacije prirodne  regeneracije ćelija kože.

 • Efekti ovog tretmana su:
 • podmlađivanje kože,
 • popravljanje jedrine i tonusa kože,
 • eliminacija sitnih bora,
 • usporavanje procesa starenja,
 • obnavljanje kože na histološkom nivou idobijanje dugotrajnog estetskog efekta.

Efekat tretmana je momentalno vidljiv i pojačava se u sledećih 24 do 48 sati, a preporučuje se neposredno pred važne događaje jer daje sfekat jedrine i svežine lica, vrata i dekoltea.