Izbornik Zatvoriti

Uklanjanje promena na koži radiotalasnim nožem

Radiotalasni nož je mikroprocesorski medicinski aparat koji se koristi u medicinske svrhe u oblasti dermato i estetske hirurgije promena na koži, kao i za intervencije u oblasti opšte medicine.

Radiotalasni nož (RNT) je komforna, bezbedna, bezbolna i brza metoda za otklanjanje promena na koži i sluzokoži. Pomoću radiotalasne energije, radiotalasni nož, bezbolno uklanja sve vrste fibroma, bradavica, keratoza, lojnih cisti, papiloma, mladeža i promena na očnim kapcima.
Ovakva metoda je našla primenu u Poliklinici Life Impuls, jer minimalno traumatizuje tkivo i dovodi do lakog i brzog zarastanja rana, bez nastajanja ožiljaka.  Važno je znati da tretman nema nikakvih postoperativnih posledica kao što su oticanje tkiva, infekcija ili krvarenje.

Radiotalasna metoda se može primenjivati i kod dece i kod odraslih.

Svaka procedura u medicini ima svoje predosti i mane, a da li je za vas radiotalasni nož idelano rešenje, to ćete najbolje znati nakon razgovora sa lekarom. Nije svaka promena na koži za uklanjanje radiotalasima, ali je spektar mogućnosti ipak veliki.

Ukoliko imate mladeže ili druge promene na koži koje vam prave estetske smetnje slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije i dogovore