Izbornik Zatvoriti

Prophilo

Profhilo je proizvod sa najvišom koncentracijom hijaluronske kiseline, koji se nakon injektiranja ravnomerno raspoređuje u potkožno tkivo otklanjajući znake starenja, u vidu bora i sitnih linija na koži, uz zadržavanje potpuno prirodnog izgleda.

Njime se postiže efekat intenzivne hidratacije i zategnutosti. Koristi se za regije lica, vrata, dekoltea, nadlanica i tela.

Visoka koncentracija hijaluronske kiseline ga čini jedinstvenim proizvodom na svetskom tržištu.

Uprkos činjenici da dermalni fileri sadrže hijaluronsku kiselinu, Prophilo nije klasični filer. On se sastoji od lanaca hijaluronske kiseline, većih i manjih molekularnih težina, ne životinjskog porekla, uspostavljenih kao jedinstven hibridni termostabilni gel koji se nakon injektiranja rasporedjuje u koži i tako postaje njen sastavni deo.

Hijaluron se sporo otpušta u tkivo i pospešuje fibroblaste na sintezu elastina i kolagena, vezuje vodu i omogućava dugotrjni efekat. Ne samo da popunjava krupnije i sitne bore već stimuliše fibroblaste  i adipocite na pojačanu produkciju prirodnog elastina i hijalurona. Na najnaboranijim regijama najbrže i najbolje se vidi efekat.

Njime se postiže izuzetna hidratacija, zatezanje kože i remodeliranje tkiva uz maksimalno zadržavannje prirodnog izgleda. Ten postaje blistaviji i poprima mladalački izraz.

Preporučuje se da se tretman ponovi za 4 nedelje da bi efekat bio dugotrajniji.

  • Idealan za lice, vrat, nadlanice ali i za druge regije tela.
  • Pogodan od 30 tih pa nadalje, za oba pola.
  • Izdvaja se i po načinu ubrizgavanja u odredjene tačke, komfornije i manje bolno od filera.
  • Može se kombinovati sa ostalim preparatima iz domena estetske medicine, kako bi efekat bio bolji.