Izbornik Zatvoriti

Interna medicina

interna 04

interna 04

Interna medicina je grana medicine koja se bavi bolestima unutrašnjih organa i ima više subspecijalističkih oblasti u koje spadaju:

-kardiologija,
-pulmologija,
-gastroenterologija,
-endokrinologija,
-reumatologija,
-alergologija,
-hematologija,
-nefrologija,
-onkologija,
-higijena ishrane i dijetetika.

interna 01

Na internistički pregled ne morate da čekate. Specijalisti interne medicne različitih subspecijalnosti u poliklinici Life IMPULS su Vam dostupni u trenutku kad imate zdravstveni problem, u bilo koje doba dana, sedam dana u nedelji, u našoj poliiklinici, ili u Vašem domu.

Tim internista Poliklinike Life IMPULS čine eksperti profesori, magistri, primarijusi i subspecijalisti različitih internističkih grana, koji usko sarađuju i koordinirano leče pacijenta.

interna 03

Potrebne dijagnostičke procedure (laboratorijske analize, ultrazvučni pregled, testovi fizičkim opterećenjem, Stres-eho testovi, Holter monitoring i dr….) mogućno je obaviti odmah, bez dodatnog zakazivanja i čekanja. Rezultati potrebne dijagnostike su gotovi veoma brzo, čime se skraćuje vreme do postavljanja dijagnoze i započinjanja lečenja.

interna 02

Za slučaj postojanja udruženih bolesti, eksperti različitih grana interne medicine će organizovati i lekarski konzilijum, za bilo koje stanje, kao i za maligna oboljenja.