logoOnamaPOLIKLINIKA Life IMPULS

U prijatnom ambijentu poliklinike Life IMPULS, obavljaju se pregledi pacijenata od strane odabranog tima lekara, specijalista i subspecijalista iz oblasti: pedijatrije, interne medicine i neuropsihijatrije.

Profesionalnom primenom savremenih metoda dijagnostike i lečenja, poliklinika Life IMPULS je mesto, gde brigu o zdravlju Vas i Vaše porodice možete poveriti iskusnom stručnom timu.

Poliklinika je počela sa radom 09. marta 2015 godine.

Nastojimo da pružimo zdravstvene usluge vrhunskog kvaliteta, koje su potpuno prilagođene željama i potrebama pacijenta. Našim pacijentima želimo da omogućimo širok spektar usluga, tako da na jednom mestu mogu svi članovi porodice, od najmlađih do najstarijih, da reše svoje zdravstvene probleme.

Naša težnja je da pacijentu za najkraće vreme obezbedimo doktora eksperta za zdravstveni problem koji ga opterećuje. Briga za pacijenta je srž naših aktivnosti i ona mora biti kontinuirana, pa ne sme prestati ni u momentu kad pacijent napusti zdrastvenu ustanovu. Težićemo da u pacijentu dobijemo partnera u rešavanju njegovih problema.

 

o nama srceSvakog radnog dana od 08-20 časova, kao i subotom od 8-15 časova, poliklinika Life IMPULS je otvorena, a naši stručni timovi spremni da pomognu u rešavanju Vaših zdravstvenih tegoba.

Za hitne ili vremenski neodložne preglede, postoji mogućnost zakazivanja pregleda i neradnim danima, subotom popodne, nedeljom i tokom praznika na telefon 066/82-000-60. Takodje, postoji mogućnost da Vas pedijatar i specijalista interne medicine u u toku dana pregleda i bez zakazivanja.

Kapaciteti

Poliklinika Life IMPULS se nalazi u Nišu, na lokaciji opštine Medijana, u strogom centru grada u blizini srednje muzičke škole, u ulici Generala Bože Janković 27, u prizemnom lokalu površine 130 kvadratnih metara poslovnog prostora i u svom sastavu ima:

poliklinika spolja- ordinaciju za specijalističke preglede iz oblasti pedijatrije,
- kabinet za inhalacionu terapiju i alergo testove
- ordinaciju za specijalističke preglede iz oblasti interne medicine
- kabinet za Holter EKG monitoring i ambulatorno (Holter) merenje krvnog pritiska
- ordinaciju za specijalističke preglede iz oblasti neurologije i psihijatrije
- kabinet za funkcionalnu dijagnostiku srca i pluća (ultrazvučna i dopler dijagnostika, kompjuterizovana ergometrija, kompjuterizovana spirometrija sa programima za bronhoprovokativne testove)
-Ordinacija za intervencije
-2 čekaonice za pacijente i 2 spoljna ulaza u polikliniku
-3 toaleta, za decu pacijente, odrasle pacijente i osoblje.

 

Osnivač poliklinike Life IMPULS 

Prim Dr Lozana Marković
specijalista pedijatrije

 

Prim Dr Lozana Markovic